Αρχική Σελίδα

Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

 • OEM / ODM

  «Ravape προωθεί τακτικά τα νέα προϊόντα στην ακόλουθη σειρά προϊόντων: μίας χρήσης vape, σύστημα ΛΟΒΩΝ, ψεκαστήρας CBD, ε-υγρό και ούτω καθεξής.»

   

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Μίας χρήσης Vape

  Ενσωματωμένος με στην μπαταρία, τον ψεκαστήρα και το ε-υγρό Καμία ανάγκη να χρεωθεί ή να αντικατασταθεί η κασέτα Μπορέστε να είστε μεταγενέστερη χρήση απόρριψης.

   

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Σύστημα ΛΟΒΩΝ

  Η μπαταρία είναι επαναφορτιζόμενη, και η κασέτα (ψεκαστήρας + ε-υγρό) μπορεί να αντικατασταθεί. Το Ravape παρέχει την ποικιλία των λύσεων για το σύστημα ΛΟΒΩΝ, συμπεριλαμβανομένων των ανοικτών και κλειστών προϊόντων ΛΟΒΩΝ Οι πελάτες έχουν την άδεια για να τροποποιήσουν βασισμένος σε Ravape τις υπάρχουσες λύσεις Ο κύκλος Ε&Α είναι 10 ημέρες ο πιό σύντομα.

   

  Ψεκαστήρας CBDShenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Το παραδοσιακό ε-υγρό νικοτίνης αντικαθίσταται με CBD, με έναν πυρήνα ψεκαστήρων ταιριάσματος και έναν ψεκαστήρα και το παραδοσιακό ξηρό κύτταρο Ο ψεκαστήρας CBD αποτελείται από τον ψεκαστήρα, το μίας χρήσης ε-τσιγάρο και το σύστημα ΛΟΒΏΝ.
   

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Ε-υγρός

  Παρέχουμε ένα ισχυρό σχεδιάγραμμα γεύσης για να ευχαριστήσουμε τις αισθήσεις σας. Η διαφορετικά γεύση και το γούστο μπορούν να προσαρμοστούν.
   
   
   
   
   
 • Ε & Α

  Ομάδα Ε&Α

  Το Ravape έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α πάνω από 5 ετών εμπειρίας βιομηχανίας. Οι σειρές skillset από την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων στο πρόγραμμα ακολουθούν.

  Το μέγεθος ομάδων Ε&Α είναι πάνω από 20 μέλη, 80% του οποίου είναι κάτοχοι των πτυχίων Μπάτσελορ στην εφαρμοσμένη μηχανική, 10% των μελών είναι κύριο ενός μεταπτυχιακού στην εφαρμοσμένη μηχανική.

  Το Ravape εκτιμεί ιδιαίτερα την Ε&Α και την καινοτομία της τεχνολογίας. Απολογισμοί επένδυσης Ε&Α για περισσότερο από 10% του συνολικού εισοδήματος κάθε χρόνο.

  Η συνεχείς βελτιστοποίηση και η αναβάθμιση της ηλεκτρονικής τεχνολογίας διάσπασης σε άτομα έχουν μάθει μια κυριάρχη θέση για Ravape στην ηλεκτρονική βιομηχανία τσιγάρων OEM/ODM.

   

   

  Εργαστήριο Ε&Α

  Το εργαστήριο Ravape είναι κύριο πολύ επαγγελματία και οι εξοπλισμοί προόδου, αυτό σύνθεσαν από το ερευνητικό κέντρο επιστήμης, το κέντρο Ε&Α τεχνολογίας και εξεταστικό εργαστηριακό κέντρο υψηλών σημείων και πάνω από 20 ανώτερους μηχανικούς. Αυτοί διαμόρφωσαν ένα πλήρες και αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης εργαστηριακής ποιότητας ISO/IEC17025.

  Στο εργαστήριο, οι δοκιμές περιλαμβάνουν τη δοκιμή θερμικού κλονισμού, τη μειωμένος δοκιμή, τη χαμηλής πιέσεως δοκιμή κ.λπ. μεγάλου υψομέτρου. Μπορούμε επίσης να διευθύνουμε τη δοκιμή εκπομπής βασισμένη στη συμμόρφωση της δοκιμής απόδοσης ασφάλειας PMTA, TPD2 και μπαταριών ανά UL 8139 επάνω στην απαίτηση.

  Το Ravape επένδυσε σε 6 εργαστήρια που είναι CMF εργαστήριο, τρισδιάστατο εργαστήριο, κεραμικό εργαστήριο ανάλυσης, υλικό εργαστήριο, ηλεκτρονικό εργαστήριο και εργαστήριο χημείας με τα προηγμένους όργανα και τον εξοπλισμό, οι οποίοι καλύπτουν τα υλικά θέρμανσης, τα κεραμικά υλικά, το βαμβάκι θέρμανσης, το δομικό σχέδιο, την ηλεκτρονική, την τεχνολογία επιφάνειας και άλλους τομείς.

   

  OEM/ODM υπηρεσία

  Ένας αξιόπιστος συνεργάτης OEM/ODM

  Το Ravape έχει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και την κατασκευή διάσπασης σε άτομα, από τον πίνακα στη συνέλευση συστημάτων, που καλύπτει τους διάφορους τύπους. Το Ravape έχει συμπληρώσει τις εκατοντάδες των προγραμμάτων OEM/ODM, το οποίο επιτρέπει σε μας για να δώσει τις γρήγορες απαντήσεις στις απαιτήσεις των πελατών, ικανοποιεί και υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών.

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mike

Τηλ.:: 19928779391

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)