Αρχική Σελίδα

Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το κοβάλτιο τεχνολογίας Ravape Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους προμηθευτές των μιας στάσης λύσεων ε-τσιγάρων. Είναι ένα σχέδιο προϊόντων επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας, κατασκευή, εξασφάλιση ποιότητας και διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού.

Τοποθετημένος σε Shenzhen, Κίνα. Το Ravape είναι κύριο ενός πλήρους συνόλου χωρίς σκόνη εργαστηρίου με τους μηχανικούς Ε&Α, το αυστηρό ποιοτικό σύστημα ελέγχου και την καλά εκπαιδευμένη ομάδα παραγωγής. Το τοπ τυποποιημένο σύστημα κατασκευής επιτρέπει σε μας για να παρέχει την αξιόπιστη υπηρεσία για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

εργοστάσιο

Το ίχνος του Ravape έχει χρησιμοποιήσει σε πάνω από 50 χώρες, με τα προϊόντα vape που εξάγονται στις ΗΠΑ, το UK, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ιαπωνία, Ρωσία, Νότια Κορέα. Οι τοπ πωλητές μας είναι μίας χρήσης μάνδρες vape, σύστημα λοβών, συσκευή CBD, και ε-υγρό. Σιγουρευόμαστε το περιβάλλον παραγωγής ότι μας ανταποκρίνεται στα πρότυπα FDA στη βιομηχανία. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με ISO9001: πιστοποιήσεις του 2000, RoHS, CE, FDA, PSE, UL και SGS. Επιβάλλουμε πιστά ISO9001: σύστημα του 2000 για να εγγυηθεί την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο.

Το Ravape οδηγείται από τον αρχικό εταιρικό πολιτισμό βιώσιμης ανάπτυξης του. Είμαστε δεσμευμένοι να γίνουμε η επιχείρηση παγκόσμιων τοπ ε-τσιγάρων OEM/ODM, που δημιουργεί μια πρώτης τάξεως πλατφόρμα τεχνολογίας διάσπασης σε άτομα στο όφελος όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

καθιερώθηκε το 2016, και ήταν δεσμευμένος να παρέχει τους πελάτες η καλύτερη εμπειρία vape από τα προϊόντα υψηλών προτύπων και την προσεκτική υπηρεσία. Το Ravape γίνεται γρήγορα καλά - γνωστό manufator. Εστιάζουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ivida

Αριθμός Υπαλλήλων : 700~800

Ετήσιες πωλήσεις : 100000000-200000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Πιστοποιήσεις